.

.

tisdag 22 maj 2012

Favoriten på sommaren!

Uterummet är definitivt min mest lyckade övertalningskampanj:-). Bankmannen var helt emot ett uterum när det var dags att bygga ut huset. Jag insisterade och sa att jag inte kan bo i ett hus utan uterum (en aningens överdrivet men man tar till alla knep). Han gav med sig och säger nu att det är hans favoritrum och väl investerade pengar!


Denna underbara kökssoffan är ett "arv" från denna tjejen och hennes snälle man och den är underbar att ligga och läsa i på sommaren. Den är fylld med hemmasydda kuddar (tyg från StoffochStil) som bestämt färgsättningen här ute, rosa och romantiskt.


Takkronan kommer från Miljögården och steghyllan från Ellos.



Fyller uterummet med lyktor och ljus, allt fär stämningens skull! Finns inget mysigare än att sitta här en sensommarkväll med mörkret utanför glaset och massor av ljus tända.

See ya!

1 kommentar:

  1. Ja, ni har det verkligen mysigt i uterummet! Men man hade ju dött om man skulle behöva sitta ute om kvällen hos er!! Knotten och myggen hade bara lämnat ett skinnskal ;) Vi är väldigt glada att soffan kom till användning och SÅ fin, den var nära ett öde på tippen här...

    Perfekt rum för pysseljuntor!

    Kram Sandra

    SvaraRadera