.

.

måndag 2 april 2012

Förmiddag till eftermiddag!

Idag har barnen och jag varit på mammaträff hos rosa mamman. Påsklovet har verkligen börjat bra med fika på godaste jordgubbar!
Storebror är nästan helt fri från "ögonpassion", hans eget uttryck för ögoninfektion:-)! Alvingen är dock fortfarande hyfsat kletig men förhoppningsvis går det över snart.
Ikväll blir det till att mäta och surfa runt på Ikeas hemsida för att bestämma vad som ska införskaffas imorgon. Då ska vi ta en tur till det stora varuhuset för att äntligen kitta färdigt vår klädkammare/förråd. När vi renoverade köket så tog vi bort städskåpet eftersom vi ville ha mer bänkyta. Det är otroligt vilken mängd saker som vi haft i det skåpet! Nu står nästan allt lite provisoriskt i en flyttlåda i klädkammaren så vi behöver hyllor, lådor etc för att få lite ordning. Tråkiga pengar att lägga (hade hellre surfar runt här och spenderat lite:-)) men ett måste.

Ps. Det blev ingen träning igår eftersom alla pass är fullbokade typ ett år framåt:-(. Kanske inte riktigt så illa, men tråkigt att inte kunna börja när man är laddad utan man måste boka och sen vänta två veckor....


3 kommentarer:

  1. Ah, en handelista måste jag ju skriva...

    SvaraRadera
  2. Antonius på ikea, prisvärt och bra! Det har vi inret både klädkammare nere och skafferiet med! MEN ska man ha lite tyngd på hyllorna är det bra med en extra konsol på mitten!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyvärr så är utrymmet begränsat så det blev "smala" lösningar! Bilder kommer inom kort!

      Radera