.

.

lördag 21 april 2012

För bra för att vara sant:-)

Idag har varit en mysdag i goa vänners lag. Vi trotsade kylan och gjorde ett tappert försök att vara hurtiga mammor som gärna spenderar en heldag ute i friska luften med en hel dröse ungar:-). Men ska sanningen fram höll vi bara ut ett par timmar trots parkens begivenheter. Vi hann dock med både lekplatslek, våffelfika och djurskådning innan vi bestämde oss för att ge upp och istället avsluta dagen inomhus. Vem har kidnappat våren och vad ska vi betala i lösen ??

"Bebisarna" lekt jättefint tillsammans och när de äntligen fick komma in i rummet där Storebror och hans kompis byggt upp hela tågbanan så var lyckan total!

Besluten i vårt liv har tyvärr inte blivit lättare men en ljusglimt är att vi nu sålt båda bilarna och ikväll hämtat hem vår nya bil! Jag tycker den  är lite söt/tuff medans Snickar-svåger tycker det är lite pensionärsvarning på den:-) Gammal har man nog blivit när man tycker det är JÄTTE-praktiskt att man sitter högt i bilen vilken gör den lätt att stiga i och ur....okej , kanske lite pensionärsvarning då:-)




1 kommentar:

  1. Oh, ska bli spännande att se nyinköpet, det har gått snabbt...jag är impad!

    SvaraRadera